Profilul companiei

Professional Hans Tool Industrial Co.Ltd. A luat fiinta in anul 1973. Aceasta organizatie este o afacere pe termen lung, axata pe trei directii: performanta profesionala, suport complet pentru cerintele dumneavoastra si inovatie agresiva. Fiecare din aceste directii deserveste filialele Hans din intreaga lume, astfel incat acestea sa fie mandre ca fac parte din aceasta afacere si sa se bucure de o colaborare avantajoasa pe termen lung.

De mai bine de o treime de secol, Hans Tool si-a mentinut pozitia de lider in fabricarea sculelor de mana si a cheilor tubulare de calitate in Taiwan, cu cei peste 40 de ani de experienta. Hans este specializata in realizarea cheilor tubulare manuale si de impact, pe o plaja foarte mare de dimensiuni, de la 4mm la 250 mm.

Hans Tool furnizeaza o gama larga de peste 9000 de articole, acoperind intreaga gama de dimensiuni de scule si ofera in acelasi timp o garantie totala pentru produsele sale.

Fiecare produs Hans beneficiaza de un sever control de calitate, pornind de la materia prima si terminand cu produsul finit, intrunind standardele de calitate germane DIN&ISO, cat si ANSI. Acestea asigura produselor Hans caracteristici de rezistenta la cuplu ridicat si extra durabilitate, fiecare scula traversand un proces tehnologic riguros, asistat de o echipa de profesionisti, din stadiul de proiectare si pana la finalizare.
In 2005, compania a primit certificarea ISO 9001.

Cu o piata de desfacere pe intreg mapamondul, Hand Tools produce unelte profesionale pentru orice industrie: aeronautica, reparatii navale, de automobile, petrochimie, minerit, telecomunicatii etc. Astfel, compania Hans Tool ocupa o pozitie importanta pe piata mondiala a sculelor de mana si cu aer comprimat, oferta sa incluzand o gama completa de chei tubulare, chei fixe si dinamometrice, surubelnite, biti, clesti, patenti, ciocane etc.