Dotari personalizate

Toptools, importator si distribuitor de scule de mana profesionale HANS TOOLS® va propune un nou program de dotare personalizata .
Hans Tools este un cunoscut producator de scule de mana de talie mondiala, care ofera o gama completa de scule pentru uz profesional si industrial, mentinandu-si pozitia de lider in acest domeniu in Taiwan si bucurandu-se de o excelenta reputatie la nivel mondial inca de la infiintare, in 1973.
Probabil ati lucrat deja cu sculele de mana ale acestui producător, deoarece acesta produce de zeci de ani pentru branduri cu renume mondial.
Cu o experienta de mai bine de 40 de ani in domeniu, Hans Tools este capabila sa asigure peste 9000 de repere, intr-o gama completa de marimi si specificatii care corespund standardului german DIN/ISO. Gama de produse include chei tubulare, chei dinamometrice, chei, surubelnite, biti, chei torx, clesti, fierastraie, ciocane, seturi de chei, dulapuri mobile, chei specifice industriei auto, etc.
Hans Tools sunt folosite la reparatii in industria auto, aviatica, a utilajelor de orice fel, industria navala, industria petrochimica, a gazelor, de aparare, electronica, cat si in industria grea.

Beneficiind de o legatura directa cu producatorul, TopTools este capabila sa ofere clientilor produsele HANS la preturi foarte competitive, prin inlaturarea verigilor intermediare de distributie, iar dumneavoastra puteti sa va echipati service-ul cu produse exceptionale la preturi imbatabile, certificate TUV, DIN EN ISO9001, cu garantie pe viata,
Acest program se adreseaza companiilor care isi bugeteaza din timp dotarea service-urilor, sau sunt dispuse sa astepte putin pentru a face economii semnificative.
Desi putin rezervati la debutul programului, am constatat cu bucurie ca intr-o piata caracterizata de supraoferta, argumentele noastre sunt suficient de puternice pentru multi clienti care doresc sa-si reduca costurile, fara a face rabat la calitate.
Principalele argumente in favoarea clientului sunt:
• raportul calitate/pret excelent pentru ca inlaturam intermediarii de pe lantul de distributie.
• echipare la cererea clientului pe baza de precomenzi.
• HANSTOOLS® este un producător (nu doar un intermediar) cu peste 40 de ani de experiență in producerea sculelor de mana de top
• tratament de suprafață de înaltă calitate a sculelor, conform DIN EN ISO și brevetelor proprii .
Echiparea se poate face cu sau fara dulapuri de scule.

TOOL_TROLLEY (1)

Dulapurile mobile se bucura de un real succes. Acestea pot contine seturi de chei tubulare cu prindere ¼, 3/8, ½, ¾ impreuna cu accesoriile acestora, chei, surubelnite, clesti, ciocane, dalti, spit, diverse scule pentru service etc. Toate acestea sunt livrate impreuna cu dulapul de inalta calitate Hans Tool!

hans

Specificatiile dulapului:
1. Corpul dulapului este format dintr-o singura bucata ranforsata.
2. In partea superioara a dulapului este pusa o bara transversala pentru a intari intreaga structura si a asigura impotriva deformarilor standului de lucru.
3. Marginile dulapului si a sertarelor sunt acoperite pentru a evita accidentele de orice fel.
4. Sistem de inchidere patentat pentru o mai buna siguranta si comoditate.
5. Adancimea de 410 mm a sertarelor va ofera mai mult spatiu de depozitare.
6. Sinele de glisare a sertarelor se misca foarte usor, ceea ce face folosirea lor cu o mare usurinta.
7. Fiecare sertar are un sistem de revenire la pozitia inchis pentru o mai usoara utilizare.
8. Fixarea sertarelor in doua locuri impiedica deteriorarea acestora in pozitia inchis.
9. Manere galvanizate din aluminiu cu margini rotunjite care previn orice accident.
10. Toleranta mijlocului format din cele doua diagonale ale dulapului este de +/- 2mm

Avand la dispozitie gama completa de scule pe care Hans Tools o produce, suntem in masura sa va oferim echiparea service-ului in functie de specificul activitatii dvs. Fiind vorba despre un numar foarte mare de repere, este recomandat sa existe o legatura directa intre noi si dvs, pentru a intelege exact nevoia dvs si pentru a face cat mai completa comanda catre producator. Astfel, dupa ce identificam nevoia dvs, trimitem comanda catre Hans Tools si in cel mai scurt timp posibil va comunicam termenul de livrare. “Astepti putin, castigi mult!”

Dotarile personalizate se fac in functie de nevoile clientilor.

Va rugam sa ne contactati pentru a stabilii detaliile.