Istoricul companiei

Istoricul companiei

Hans Tool Industrial Co.Ltd. este fondata in anul 1973, de catre Alun Chang (in varsta de 20 de ani), avand ca domeniu de activitate prelucrari metalice. Fabrica, amplasata intr-un spatiu de numai 150 mp incepe sa realizeze componente pentru schimbatorul de viteze spate al bicicletelor.

In anul 1975, compania incepe sa fabrice arbori si pinioane pentru cutiile de viteze ale motocicletelor. In acelasi timp, compania incepe sa produca si scule hobby – cheie tubulara cu maner "T" pentru bujii si cheie tubulara cu maner "L"
In 1977, Hans Tool isi incepe pionieratul in industria forjarii la rece. Astfel, produce primul exemplar de surubelnita de precizie din Taiwan.

In 1978 Hans Tool imbunatateste tehnologia turnarii plasticului prin injectie matritata, prin producerea primei cutii de scule din plastic cu kit de 100 piese din lume. Aceasta tehnologie nu numai ca a imbunatatit eficienta masinilor de injectat plastic, dar a si adus afacerea kit-urilor de scule dupa 30 de ani. Pana in zilele noastre, tehnologia este inca folosita la toate tipurile de cutii de depozitare a sculelor ale afacerile de export de scule din Taiwan.

Intre 1975 si 1996 Hans fabrica si diverse centuri cu compartimente pentru scule, castigandu-si o reputatie excelenta pe piata din NE Asiei si in special in Argentina si Japonia.

Dupa anul 2000 Hans Tool isi mentine o pozitie de lider in fabricarea si specializarea sculelor de mana industriale si profesionale. Cu fabrica proprie si experienta acumulata in decursul anilor, poate furniza o gama completa de scule de o calitate exceptionala la un pret foarte competitiv: peste  9000 de produse care acopera intreaga gama de dimensiuni.

In zilele noastre, compania Hans Tool este focalizata strict pe controlul calitatii si performanta productiei. Devenind un brand de succes si avand o piata de desfacere in Asia, Europa, Orientul Mijlociu, Rusia, Ucraina, America de Nord, America de Sud, Africa, Australia, Oceania, va puteti baza pe produsele sale prin garantia calitatii de clasa mondiala.